marți, 8 februarie 2011

VACANTA

Vacanta a fost o oportunitate de relaxare dupa un semestru obositor. Desi mi-am dorit o vacanta deosebita, a fost totusi interesanta prin prisma faptului ca am petrecut mai mult timp cu prietenii. De asemeni am reusit saa dor mai mult decat in timpul scolii ceea ce a fost complet fabulos. nu am reusit sa fac lucruri interesante deoarece clipele au trecut foarte repede. Mi-as fi dorit sa merg intr-un loc deosebit in care sa ma pot bucura cu adevarat de aceasta saptamana.
                       Mi-as fi dorit sa merg intr-un loc deosebit, in care sa ma simt libera sa evadez din inchisoarea plina de stres si bineinteles in care sa nu existe grijile despre scoala.
                        Cam in felul urmator mi-as fi dorit sa fi fost vacanta  intersemestriala

duminică, 6 februarie 2011

VALENTINE`S DAY

A iubi înseamnă să te simţi singur cand persoana iubită nu e cu tine...Să te gandeşti la ea în fiecare moment al zilei, să râdeţi de amintiri frumoase, să vrei să fii alături de ea în orice clipă, să ignori toate obstacolele pentru ea, să petreceţi momente fericite împreună, să scrii părerea ta despre ea, să iubeşti compania ei, să te gândești la ea chiar dacă eşti de cealaltă parte a lumii...